Faipari gépek a KENTECH KFT.-től
Oneway Stronghold esztergatokmány befogópofával

142 782 Ft

Oneway Stronghold esztergatokmány befogópofával

142 782 Ft

4 pofás önközpontos univerzális tokmány, átmérő 115 mm

Szállítási idő: 2-3 hét

A kanadai Oneway márka az egész világon ismert és elterjedt a faesztergályosok körében.  Cégünk az általuk gyártott faeszterga befogószerszámokat is forgalmazza.

A Oneway tokmányok , befogópofák általános jellemzői:

A Oneway tokmány  egy univerzális 4 pofás önközpontosító tokmány . Beállítása csupán  egy tokmánykulcs segítségével egy kézzel  elvégezhető, így a másik kéz   szabadon marad a munkadarab számára,  és a különböző csatlakozással szinte bármely típusú faesztergára szerelhető. Az alaptest egy darabból megmunkált , a nikkelbevonat biztosítja a hosszú élettartamot, és megfelelő védelmet nyújt a rozsdásodással szemben. A pofák edzett szénacélból  készülnek , a fogaskoszorú  finoman megmunkált és edzett, a mangán-foszfát bevonat a könnyű, és tartós befogást szolgálja.

A befogópofák 40 mm (Talon) ill. 45 mm (Stronghold) befogási útja speciális szorítószimmetriát követel,  ami által maximális biztonsággal tartják a munkadarabot minden esetben.  Egyrészt a belső oldali fogazás, másrészt a speciális forma maximális felfekvő felületet jelent átmérőtől függetlenül bármely esztergálási művelet során.

Oneway Stronghold tokmány alapkészlet 1 befogópofával ONE-SH00

A Talon típusnál erősebb kivitel  115 mm átmérővel, és 3,6 kg súllyal.  Nagyobb méretű munkákhoz ajánlott , minőségben, biztonságban  felülmúlhatatlan.  200 mm csúcsmagasságú esztergáktól ajánlott már a  Stronghold tokmány használata.

Mindkét tokmányba különböző befogópofák szerelhetők, megrendelésnél  figyeljünk arra, hogy a befogópofa melyik tokmányba illik.

Az alapkészlet tartalma M33/DIN800 csatlakozással:

  • 4 pofás önközpontos univerzális tokmány (átmérője 115 mm, és 3,6 kg)
  • befogópofa  # 2
  • menetes csatlakozó
  • 38 mm csavaros tokmány
  • imbuszkulcs

Tartozékok, befogópofák megtekinthetők itt.

Oneway tokmány működéséről videó itt

Ajánlatkérés, megrendelés esetén keresse kollégáinkat: info@kentech.hu

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.