Faipari gépek a KENTECH KFT.-től
Novoryt fajavító lágy viasz

674 Ft

Novoryt fajavító lágy viasz

674 Ft

NOVORYT  lágy javítókitt a kis felületi hibák, éltörések javítására natur fához, bútorlaphoz.

NOVORYT lágy javítóviasz a kis felületi hibák, éltörések javítására natur fához, bútorlaphoz.

Méret: 55 x 20 x 15 mm ca. 15g

– Több mint 100 színben, egyedileg és készletben is kapható
– A lágy kitt azonnal kenhető, a hideg felhasználás ellenére is jól tapad.

Felhasználás: hidegen kenhető műanyag spachtellel, vésővel, vagy dörzsöléssel, majd a felesleges anyagot eltávolítjuk. Csiszolni nem szabad.

Rendelés esetén a kívánt összdarabszámot kosárba téve a “Rendelés összesítő”  formanyomtatvány “Rendelés jegyzetek” rovatában kérjük megadni a kiválasztott Novoryt kódot, több szín esetén a kódokat, és a hozzátartozó mennyiséget.

Színmintaként a 2.képben megjelenő színmintát javasoljuk, ez az eredeti kittekből származó pöttyminta, itt csak a neten, monitoron keletkező színtorzulások lépnek fel, de az eredeti színeket sokkal jobban tükrözik, mint a nyomtatott papír katalógus.

A színskála kódszámai a kemény javítókittre vonatkoznak. Nr.199-ig a színek kaphatók lágy kivitelben is, ennek kódszáma lágy kivitelre az utolsó két számjegy, pl. Nr.142 a fehér kemény kitt kódja, Nr.42 ugyanez lágy típusra. 200-499 közötti kódszámok kemény kivitelben kaphatók.

Az aktuális színkínálat letölthető itt:
A színeken feltüntetett  “P” jelzés a puha kittek , a “K” jelzés a kemény kittek rendelési száma, amennyiben csak az egyik jelzés található, az adott színből csak az a típus kapható. Az “R” jelzésű kitteket csak rendelésre hozzuk be, ezek szállítási ideje 4-10 hét.

Figyelem ! A színskála színei eltérhetnek az eredeti javítókitt színeitől az adatátvitel torzulása miatt. A színskála nem teljeskörű, új bútorlapok megjelenésével az egyre bővül,  illetve némely szín eltűnt, vagy nálunk nem kapható, mivel az jól helyettesíthető egy másik színárnyalattal. Ez esetben – ha elküldi a kívánt színt – mi ajánlatot teszünk a megfelelő kitt kiválasztásához.

A gyártó vállalja egyedi színek legyártását is felár ellenében.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.