Faipari gépek a KENTECH KFT.-től
Novoryt fajavító kemény kitt

715 Ft

Novoryt fajavító kemény kitt

715 Ft

NOVORYT kemény javítókitt a kis felületi hibák, éltörések javítására natur fához, bútorlaphoz.

NOVORYT kemény javítókitt a kis felületi hibák, éltörések javítására natur fához, bútorlaphoz.

Méret: 55 x 20 x 15 mm ca. 15g

Novoryt kemény javítóviasz színskála (pdf) letölthető itt

– Több mint 100 színben, egyedileg és készletben is kapható
– A kemény kitt felmelegítve kenhető a sérült felületre. Gyors kihűlése után vésővel, zitlinggel a felesleges anyagot eltávolítva megszilárdul, mint a kemény fa.

Felhasználás: akkus/gáz melegítővel (vagy forrasztópákával, esetleg vasalóval) megmelegítve kenhető állapotban a sérült felületre kenjük. Hagyjuk kihűlni, de még kézmeleg állapotban a felesleges anyagot műanyag spachtellel, vésővel, vagy zitlinggel eltávolítjuk. Csiszolni nem szabad.

Rendelés esetén a kívánt összdarabszámot kosárba téve a “Rendelés összesítő”  formanyomtatvány “Rendelés jegyzetek” rovatában kérjük megadni a kiválasztott Novoryt kódot, több szín esetén a kódokat, és a hozzátartozó mennyiséget.

A színskála kódszámai a kemény javítókittre vonatkoznak. A *-gal jelölt színek kaphatók lágy kivitelben is, ennek kódszáma lágy kivitelre az utolsó két számjegy, pl. Nr.142 a fehér kemény kitt kódja, Nr.42 ugyanez lágy típusra.
Figyelem ! A színskála színei eltérhetnek az eredeti javítókitt színeitől az adatátvitel torzulása miatt. A színskála nem teljeskörű, új bútorlapok megjelenésével az egyre bővül, illetve a gyártó vállalja egyedi színek legyártását is felár ellenében.

Felhasználásáról video itt 

Bemutató videó a 2019. BAU kiállításon

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.