Faipari gépek a KENTECH KFT.-től
Nagynyomású ragasztóadagoló készülék, 8 kg

313 000 Ft

Nagynyomású ragasztóadagoló készülék, 8 kg

313 000 Ft

8 kg pneumatikus enyvező készülék acél tartállyal

Szállítási idő: 1-2 hét

8 kg pneumatikus enyvező készülék
Az adagoló nyomástartó edény kiváló minőségű acélból készül. Kis- és közepes méretű műhelyek ideális eszköze , kiváló ár-érték – teljesítmény

Nyomástartó edény: acél
Töltési kapacitás: 8 kg
Maximális nyomás: 5 bar
Súly: 14 kg
Méretek (M x Sz x H): 20 x 20 x 65 cm

Diszperziós, és vízzel oldható (PVA) ragasztók gyors, pontos, gazdaságos felhordására. A készülékek manométerrel, biztonsági szeleppel ellátottak. Bárhol használhatók, hiszen nem kötődnek áram, sűrítettlevegő ellátáshoz, feltöltésük egy művelettel történik a kompresszorral (2-5 atm). Az adagolás 1–0,5 bar nyomásig működik, ezután  újra fel kell tölteni a készüléket.
Minden készülék standard tartozéka a 3 m hosszú tömlő, enyvezőpisztoly, ennek tisztán tartását szolgáló víztartály. Extra tartozékként elosztófej köthető rá még egy pisztolyfej csatlakoztatására.
Az enyvezőpisztolyokhoz villámgyorsan csatlakoztatható az enyvezőfej, melynek széles választékából a felhasználási céltól függően kapható él,- sík, profil felületre, kötésekhez, nútokhoz, dübelekhez stb.

Az enyvezőfej választékot itt találja

A fenti árlista a 2021. évi árakat tartalmazza, az aktuális árat kérje kollégáinktól. Rendelés esetén az árlistában lévő megrendelésszámot írja a Rendelési összesítö “Megjegyzés” rovatába

 

További információk

Tömeg 15 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.