Faipari gépek a KENTECH KFT.-től
KREG® fúró-szerelősablon akciós összeállítás

59 387 Ft

Akció!

KREG® fúró-szerelősablon akciós összeállítás

59 387 Ft

KREG® fúrósablon bútorpánthoz + bútorfogantyúhoz + zsebfurat készítéshez + 2 db gyorsszorító

CSAK A KÉSZLET EREJÉIG !

 

KREG szerelősablonok készlete rendkívül kedvező áron:  fúrósablon bútorpánthoz + bútorfogantyúhoz + zsebfurat készítéshez + 2 db gyorsszorító
A készlet tartalma  megtekinthető a külön is kapható termékek leírásánál:

1.) KREG® fúrósablon Ø 35 mm furatú bútorpánthoz

Innovatív és rendkívül felhasználóbarát fúrósablon a bútorajtó sarokpántok furatainak gyors létrehozásához kézi fúrógéppel.  A beépített metrikus méretezésnek köszönhetően lehetővé teszi a pántok precíz beállítását, a művelet ismétlését új beállítás nélkül.

2.) KREG® fúrósablon bútorgomb, fogantyú szereléséhez

A Kreg fúrósablon segítségével egyszerűen, pontosan és ismételhetően tudja felszerelni a fogantyúkat a szekrényre, fiókra.  Az állítható élütköző, valamint a beépített mérőskála megkönnyítik a fogantyúk pontos pozícionálását, míg az állítható fúróvezetők garantálják az egyenes furatokat a gomb/fogantyú  és a húzás helyzetének meghatározásához.
FONTOS: 3/16” (5 mm) fúrószár szükséges – nem tartozék.

3.)KREG® 310  fúrósablon zsebfurat (pocket-hole) kötéshez

A 310 fúrósablon újdonság a Kreg jigek között. Ezzel a sablonnal minden eddiginél egyszerűbben, gyorsabban kivitelezhető a zsebfurat kötés. Tökéletes választás szakemberek és kezdő DIY  kedvelők számára is, akik újonnan ismerkednek  a zsebfuratos kötésmóddal. A Kreg kötésre jellemző hármas szlogen “Fúrás. Behajtás. Kész!” egyszerűen használható a műhelyben és a ház körüli munkáknál is.
A 310 készülék egy fúróvezetővel,  és praktikus anyagvastagság-ütközővel rendelkezik. A mellékelt anyagvastagság-mérő és a könnyen beállítható fúróelem egyszerűvé teszi a beállítást,  a csúszásgátló alap a biztosabb rögzítést segíti.
Ez a felhasználóbarát, kompakt szorító könnyedén beilleszkedik szűk helyekre is, befogási mélysége 51 mm, és szorítópofái akár 57 mm vastag anyagot is befognak.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.