Faipari gépek a KENTECH KFT.-től
KREG ® precíziós vezetőütköző maróasztalhoz

114 600 Ft

KREG ® precíziós vezetőütköző maróasztalhoz

114 600 Ft

Sokoldalú Kreg vezetővonalzó maróasztalhoz

Szállítási idő: cca 1-2 hét

A Kreg®  PRS 1045 precíziós maróasztalának vezetővonalzója külön egységként is kapható, mely illeszthető egyedileg készített maróasztalhoz is.

VEZETŐVONALZÓ

A rendszer középpontjában a Kreg precíziós vezetőütközője áll. Ez az innovatív, eloxált alumínium vezetővonalzó asztali fűrész stílusú T-Square beállító rendszerrel rendelkezik, amely biztosítja, hogy a vezető mindig párhuzamos maradjon a T-nútos gérmérő résszel. Egy kézzel könnyen beállítható, és kettős reteszeléssel szilárdan rögzül a helyén: egy nagy lapátzár az előtolás végén és egy negyedfordulatú zár a kimeneti végén, amely megakadályozza a vezető elhajlását. A pontos elhelyezés érdekében rendelkezik egy mérőskálával, amely lehetővé teszi a vezető elhelyezését és a használt marószerszám alapján történő beállításokat. A mellékelt mikrokapcsoló kerék megkönnyíti a beállításokat a pontosság érdekében.
Az asztali marógép precíziós vezetőütközője mindig párhuzamos marad az asztalba illesztett T-nútos sínnel. Az ütköző könnyen beállítható, és dupla zárral rögzíthető.

BEÉPÍTETT ELSZÍVÓCSATLAKOZÓ ÉS HÉZAGOLÓ FUNKCIÓ

A független csúszó vezetőfelületeket pontosan ott lehet elhelyezni, ahol szükséges a munkadarab támogatásához a marószerszám közelében, és a forgács összegyűjtésének maximalizálása érdekében a beépített elszívócsonknál. Ráadásul két összekötőrudat is tartalmaz, melyeket a vezetőütköző hátoldalába tolva a vezető összekötő elemként szolgál a tökéletes élek kialakításához.

FIGYELEM ! Felszerelhető 19-38 mm vastag asztallapra, az ideális a 25 mm, ettől eltérő méret esetén némi módosítás szükséges a szerelésekor.  Az ideális asztalszélesség 800 mm. A fúrószerszám nyílása az asztal jobb szélétől 406 mm-re legyen

MŰSZAKI ADATOK

Vezetővonalzó hossza: 914mm
Vezetővonalzó anyaga: stabil, eloxált alumínium

A készlet tartalma

  • 1 eloxált alumínium vezetővonalzó
  • 2 állítható ütközőlemez
  • 1 T-Square típusú szerelőalap
  • 1 mikrobeállító kerék
  • 2 összekötő rúd
  • 1 központi leolvasású mérőszalag
  • 1 porelvezető burkolat
  • szerelő szerszámok
  • használati utasítás (angol6német)

Opcionálisan  kapható:

Asztallap betétlemezzel, T-nútos sínnel (PRS1025)
Állvány (KRS1035)

 

Használati módját bemutató videó itt

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.