Faipari gépek a KENTECH KFT.-től
KREG ® precíziós maróasztal

330 917 Ft

KREG ® precíziós maróasztal

330 917 Ft

Sokoldalú Kreg maróasztal

JELENLEG NEM KAPHATÓ, VÁRHATÓ SZÁLLÍTÁS 2023.FEBRUÁR

A Kreg® maróasztal a páratlan sokoldalúságot ötvözi a hihetetlen alkalmazkodóképességgel és az egyszerű beállítással.Ez a nagy teljesítményű rendszer egyedülálló vezetővonalzót, nagy, tartós munkafelületet és masszív alapot kínál, amelyek együttesen egy minden igénynek megfelelő maróasztalt eredményeznek.
Az asztal különleges Easy-Slide ™ felülete, a gyorscserélő gyűrűkkel ellátott betétlemez és az egyedi kiegészítők biztosítják a lehető legjobb marási élményt.

A maróasztal elemei

VEZETŐVONALZÓ

A rendszer középpontjában a Kreg precíziós vezetőütközője áll. Ez az innovatív, eloxált alumínium vezetővonalzó asztali fűrész stílusú T-Square beállító rendszerrel rendelkezik, amely biztosítja, hogy a vezető mindig párhuzamos maradjon a T-nútos gérmérő résszel. Egy kézzel könnyen beállítható, és kettős reteszeléssel szilárdan rögzül a helyén: egy nagy lapátzár az előtolás végén és egy negyedfordulatú zár a kimeneti végén, amely megakadályozza a vezető elhajlását. A pontos elhelyezés érdekében rendelkezik egy mérőskálával, amely lehetővé teszi a vezető elhelyezését és a használt marószerszám alapján történő beállításokat. A mellékelt mikrokapcsoló kerék megkönnyíti a beállításokat a pontosság érdekében.
Az asztali marógép precíziós vezetőütközője mindig párhuzamos marad az asztalba illesztett T-nútos sínnel. Az ütköző könnyen beállítható, és dupla zárral rögzíthető.

BEÉPÍTETT ELSZÍVÓCSATLAKOZÓ ÉS HÉZAGOLÓ FUNKCIÓ

A független csúszó vezetőfelületeket pontosan ott lehet elhelyezni, ahol szükséges a munkadarab támogatásához a marószerszám közelében, és a forgács összegyűjtésének maximalizálása érdekében a beépített elszívócsonknál. Ráadásul két összekötőrudat is tartalmaz, melyeket a vezetőütköző hátoldalába tolva a vezető összekötő elemként szolgál a tökéletes élek kialakításához.

ALACSONY SÚRLÓDÁSÚ EASY-SLIDE ™ ASZTALFELÜLET

A nagynyomású laminált anyagból készült tartós EASY-SLIDE ™ felület nagyon kis súrlódással rendelkezik, és megkönnyíti a munkadarab vezetését. A 609 x 813 mm méretű asztal 25 mm MDF maggal rendelkezik, amely elnyeli a rezgést és megfelelő tömeget kínál a stabil asztal létrehozásához. Alatta acélerősítő rugók biztosítják, hogy az asztal lapos maradjon, és hosszú évekig megbízható szolgáltatást nyújtson.
Az éleket lezárják a dudorok és a kopás ellen. A felület előfúrva van a precíziós betétlemez fogadásához.
A szabadkézi marási műveletekhez a vezetővonalzó egyszerűen levehető.
Az asztalba épített T-nútos eloxált alumínium sínnek 9,5 mm x 19 mm hornya van a fésűs leszorítók és egyéb eszközök fogadására.

BETÉTLEMEZ SOK LEHETŐSÉGGEL

Az erős betétlemez (235 mm x 298 mm x 9,5 mm) akár nagy felsőmaró gépekkel is használható. A Level-Loc redukáló gyűrűknek köszönhetően gyorsan és egyszerűen kicserélheti őket. A vezetőcsap lehetővé teszi az ellenőrzött marást ütközőrendszer nélkül.

NAGY TEHERBÍRÁSÚ, KÖNNYEN ÁLLÍTHATÓ ACÉL ÁLLVÁNY

A nehéz acélból készült állvány mérete 508 x 990 mm, 78,7 cm – 99,1 cm magasra állítható, és szintezőivel az egyenetlen padló kiegyenlítése is lehetséges. Ráadásul az állvány előre fúrt lyukakkal rendelkezik, amelyek megkönnyítik a kiegészítők felszerelését és az állvány testreszabását. Felülete porszórt, összeszerelése gyors és egyszerű.

MŰSZAKI ADATOK

A betétlap mérete: 235mm x 298mm x 9,5mm
Asztallap mérete: 609mm x 813mm,& 25mm
Asztallap vastagsága : 25 mm
Vezetővonalzó hossza: 914mm
Vezetővonalzó anyaga: stabil, eloxált alumínium
Maróasztal mérete – hossz: 952 mm x szél. 648 mm x mag.927 mm (állítható magasság)
Súly – 39kg

A készlet tartalma

Asztallap betétlemezzel
Stabil, állítható állvány
Párhuzam ütköző (vezetővonalzó)
Finombeállító

A komplett maróasztal elemei külön is kaphatók:

Asztallap betétlemezzel, T-nútos sínnel (PRS1025)
Vezetővonalzó (PRS1015)
Állvány (KRS1035)

 

Használati módját bemutató videó itt

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.