Faipari gépek a KENTECH KFT.-től
KREG ® mobil maróasztal

170 470 Ft

KREG ® mobil maróasztal

170 470 Ft

Sokoldalú Kreg maróasztal

JELENLEG NEM KAPHATÓ, VÁRHATÓ SZÁLLÍTÁS 2023.FEBRUÁR

KREG® mobil maróasztal

Teljes maróasztal kompakt formában

Kompakt kialakítása ellenére a mobil maróasztal ugyanazokat a funkciókat kínálja, mint a helyhez kötött Kreg precíziós maróasztal. Előnye, hogy könnyen szállítható, helyszínen és műhelyben egyaránt praktikus.

Robusztus asztallap

Az asztallap rezgés- és zajálló MDF-ből készült, és “Easy-Slide Micro-Dot” felülettel rendelkezik. A felület nagynyomású laminátumból áll, amelyen a munkadarabok könnyedén vezethetők.

Univerzális betétlap

A betétlap mérete 9 mm x 235 mm x 298 mm, így a felsőmarógépek is használhatók rajta. Ezenkívül a betétlemez cserélhető redukáló gyűrűkkel rendelkezik, amelyek csavarok nélkül rögzíthetők. Három különböző méret szerepel az alapfelszerelésben. További redukciós gyűrűk külön kaphatók 5 db-os készletben. A lemez alsó oldalán lézerrel vésett jelölések találhatók, amelyekkel bármilyen felsőmaró gép könnyen felszerelhető.

Masszív vezetővonalzó

A masszív vezetővonalzót egy új gyorszárási technológiával tervezték, ami lehetővé teszi az ütköző gyors beállítását és a biztonságos rögzítést. Ezenkívül úgy van méretezve, hogy könnyen használható legyen és ne zavarjon munka közben. Védőburkolat és elszívó csatlakozó alapfelszerelés.

Csendes marás

A fejlesztés során azt tapasztaltuk, hogy a marás közben okozott zaj legnagyobb részét az az asztallapon keresztül továbbított rezgések okozták. Megállapítottuk, hogy ennek a zajnak a nagy részét a megfelelő tervezés és anyagok felhasználásával ki lehet küszöbölni. A zajelnyelő MDF asztallap és a merev acél alépítmény, valamint a rezgést elnyelő gumi lábak kombinációjának köszönhetően mobil router asztalunk hihetetlenül csendes.

Stabil alváz

Ez az asztal úgy készült, hogy ellenálljon a nehezebb alkalmazásoknak is. Acél vázzal, négy kopásálló gumilábbal, ütésálló “Micro-Dot” felületből készült asztallappal és robusztus vezetővonalzóval rendelkezik.

Műszaki adatok

Betétlemez anyaga: kompozit műanyag
Betétlemez mérete: 235 x 298 x 9,5 mm
Asztal mérete: 406 x 609 x 25 mm
Vezetővonalzó anyaga eloxált alumínium
Vezetővonalzó hossza: 609 mm
3 db betétgyűrű 25/30/ 67 mm nyílással
Teljes méret: 717 x 514 x 508 mm
Súlya kb. 12 kg

 

Használati módját bemutató videó itt

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.