Faipari gépek a KENTECH KFT.-től
KREG ® mobil és multifunkcionális munkapad

109 825 Ft

KREG ® mobil és multifunkcionális munkapad

109 825 Ft

Sokoldalú Kreg mobil munkapad perforált munkalappal Automax szorítóval

Kreg mobil és multifunkcionális munkapad

A többfunkciós Kreg munkapad 4 az egyben – munkaasztal, szorítóállvány, bak, szerelőasztal – sokoldalú munkahely barkácsoláshoz, szereléshez, famegmunkáláshoz stb. Könnyen beállítható és tárolható, valamint stabil munkafelületet kínál mindenféle feladathoz. Ezenkívül a mobil munkapad máshol is használható szorítótartozékokat tartalmaz, így azonnali használatra kész.

A többfunkciós munkapad különféle módon használható. Bakállványként szolgál a hosszú deszkák fűrészelésére, az asztallapok kihajtásával pedig teljes értékű munkapadként szolgál. .

A szorítóasztal, a raszterezett asztallap és az Automaxx® technológiával ellátott asztalos leszorító számos lehetőséget kínál a munkadarabok rögzítésére, ütköztetésére. A munkapad teherbírása 158kg, beépített tárolórekeszekkel, tartókkal pl a vezeték nélküli csavarbehajtóhoz. Az alsó polc akár 11 kg súlyt elbír.

A többfunkciós asztal nem csak általános munkákhoz ideális, hanem a Kreg zsebfuratokkal történő munkavégzéshez is. Függetlenül attól, hogy fúrja a zseblyukakat, befogja a testet, összekapcsolja a kereteket, vagy előkészíti a következő projektet, a mobil munkapad megkönnyíti a munkát.

Az asztal felállítása egyszerű. A lábak kihajtásával bakként szolgál. A szállított adapter segítségével a bak T hornyába egy 38 mm hasábot betolva hasznos munkafelületet kapunk hosszú deszkák fűrészelésére.
Az asztallap felállítása szintén gyorsan, egyszerűen végezhető. Két mobil munkapadot a szintén szállított kötőelem segítségével összekapcsolva nagy, stabil munkafelületet kapunk. Még nagyobb felület érhető el, ha két Kreg pad, vagy egy Kreg pad és egy Kreg bakállvány közé befogjuk a megfelelő méretű 19 mm vastag táblaanyagot.
A munka után hasonló gyorsan összehajtható a mobil munkapad, és tárolása sem igényel sok helyet.

Műszaki adatok:

Asztalfelület: 70 x 80 cm tartós polypropilénből
Asztalmagasság: 80 cm
Teherbírás: 158 kg
Alsó polc mérete: 45 x 66 cm
Összehajtott méret (vastagság) : 16,5 cm
Súly: 18 kg
Könnyen rögzíthető asztaltartó támasztékkal
Erős, csúszásmentes lábakkal
Párosítható kupplungkötéssel további Kreg munkapaddal, vagy Kreg bakkal

A készlet tartalma:
1 munkapad két lehajtható asztallappal
1 KBC3 Kreg asztali szorító
4 Kreg padütköző
2 kupplung csatlakozóelem
2 adapter
Használati utasítás

 

Használati módját bemutató videó itt

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.