Faipari gépek a KENTECH KFT.-től
KREG KFS-PUCK multifunkciós támasztóblokk (4 db-s készlet)

10 501 Ft

A KREG multifunkciós csúszásgátló blokkok tökéletesek a munkadarabok stabil megtartására és alátámasztására bárhol. Ezek a hihetetlenül sokoldalú blokkok a munkadarabot 38 mm-rel a munkafelület fölé emelik a kényelmes csiszoláshoz, felületkezeléshez, maráshoz, festéshez, stb.

A blokkok mindkét oldalán GripMaxx™ csúszásgátló felület található – az egyik oldalon a munkadarab megfogására, a másik oldalon pedig a blokkok mozgásának megakadályozására a felületen. Ez előnyösen használható olyan feladatokhoz, mint pl. a csiszolás, amikor nem akarja, hogy bármi megcsússzon, vagy elcsússzon.

Az anyag megemelése megkönnyíti az élek marását azzal, hogy több helyet biztosít a marószár számára. A magasság a szorításnak is kedvez, mert így elfér a szorítófej a munkadarab alá – ami hasznos zsebfuratok fúrásához, vagy a projekt összeszereléséhez.

Amikor festésről vagy felületkezelésről van szó, használja a blokkok visszahúzható  támasztó hegyét, hogy egy kis magasságot növeljen. Csak csavarja meg a blokkot, hogy kiemelje a hegyet, amelyen az anyag támaszkodhat, így sértetlen marad a festett felület.

Műszaki adatok:

  • Visszahúzható  támasztó hegy
  • GripMaxx csúszásgátló felületek
  • Hatszög alakzatú kialakítás, ami nem gurul el
  • Kényelmes 38 mm magasság
  • 90 kg terhelhetőség (4 db-s készletként)

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.