Faipari gépek a KENTECH KFT.-től
KREG® LR32 fúrósablon 32mm osztással

21 006 Ft

KREG® LR32 fúrósablon 32mm osztással

21 006 Ft

KREG® fúrósablon 5 mm polctartók szereléséhez 32 mm osztással

 

    KREG® fúrósablon 32 mm osztással 5 mm polctartók. ill. egyéb szerelési munkákhoz


A Kreg polctartó fúrósablon egyaránt használható meglévő bútordarabhoz,  vagy új polcelemek készítéséhez. Edzett acél fúróvezetőkkel rendelkezik, amelyek biztosítják a pontos és egyenes fúrást, így vízszintes, lejtmentes polcokat kap.

A Shelf Pin Jig tartalmaz egy kettős helyzetű, állítható ütközőt az egyedi furatok elhelyezéséhez, egy rögzítőcsapot a gyors és pontos távolságmegjelöléshez, egy hosszabbítót, amely lehetővé teszi, hogy több sablont összekapcsoljon a nagy szériás gyártási munkákhoz, és egy 5 mm ultraéles bitet mélységütközővel, amelyet a jig alján tárolhat, ha nem használja.

Edzett acél fúróvezetők
A vékony és rugalmas vezetőkkel ellentétben a Kreg sablon edzett acél fúróvezetői biztosítják, hogy minden furat tökéletesen egyenes és pontoss legyen. Ráadásul az összes Kreg edzett acél fúróvezető életre szóló garanciával rendelkezik.

A polctartó fúrósablon kompakt mérete lehetővé teszi alkalmazását kész bútoron is kiegészítő polc-furatok elkészítésével. Hosszabb méretre van szüksége ? Csatlakoztasson több sablont a mellékelt hosszabbítóval.
A beépített ütköző lehetővé teszi, hogy a csapokat 1 “(25 mm) vagy 2” (50 mm) távolságra helyezze a projekt szélétől. Az ütköző könnyen leszerelhető és áthelyezhető a másik oldalra, vagy teljesen eltávolítható helyszűke esetén.

Normál furatméret és távolság
A Kreg edzett acél fúróvezetői a szabványos 32 mm-es távolságra helyezkednek el. A szerszámkészlet 5 mm-es fúróval van ellátva, amely illeszkedik a standard polctartóhoz. 1/4 “(6 mm) fúró opcionálisan kapható.

Specifikációk:

  •      Hat edzett acél fúróvezető
  •     Szabványos 32 mm-es raszterezés
  •     5 mm-es fúrót tartalmaz
  •     Jelölőcsap a gyors, pontos jelöléshez
  •     Beépített tároló a csap, a fúrószár és a mélységütköző tárolásához
  •     Kreg fúróvezetők egy életre garantáltan

A készlet tartalma:

Sablon, összekötőelem, 5 mm-es fúrófej, mélységütköző, imbuszkulcs, (4) 5 mm-es polcszeg, és a használati útmutató

 

Használati módját bemutató videó itt

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.