Faipari gépek a KENTECH KFT.-től
KREG® csavarkészlet (675 db) zsebfurat kötéshez

18 141 Ft

KREG® csavarkészlet (675 db) zsebfurat kötéshez

18 141 Ft

KREG® csavarkészlet beltéri és kültéri alkalmazásra puha és kemény fához és lemeztermékekhez

 

KREG® Projekt Kit 675 db-s csavarkészlet

A készlet tartalma:

SPS-C1  –       Cink bevonatos Pan fejjel durva menetes, 25 mm           – 150 db
SPS-F1  –       Cink bevonatos Pan fejjel finom menetes, 25 mm           – 150 db
SML-F125  – Cink bevonatos Maxi-Loc fejjel finom menetes, 32 mm  – 150 db
SML-C125  – Cink bevonatos Maxi-Loc fejjel durva menetes, 32 mm  – 150 db
SML-C250B -Blue-Kote bev. Maxi-Loc fejjel durva menetes, 64 mm  – 75 db

A Kreg csavarok számos olyan egyedülálló tulajdonsággal rendelkeznek, amelyek a Kreg kötés ™ elsőosztályú minőségét támogatják. A Kreg csavarok anyaga edzett acél, s ez egy olyan eljárás, amely kemény külső héjat képez, hogy a csavar tartós legyen, de a magot megtartja lágyabban, megakadályozva a csavar törékenységét. Többféle típusban kaphatók, amelyek mindegyike egyedi tulajdonságokkal rendelkezik, így optimalizálva  a teljesítményt az adott alkalmazáshoz.

A megfelelő csavar kiválasztásához nyújt segítséget az itt található csavar bemutató.

A Blue-Kote ™ csavar a legjobb választás nedves körülmények közötti alkalmazásokhoz, és nyomás alatt kezelt fűrészárukhoz. A csavarok három anti-korróziós réteggel vannak bevonva, ezáltal a cink bevonatos csavarokénál 400%-kal jobb a rozsdaállóságuk.

A cink bevonatos KREG csavarokat olyan beltéri projektek széles skálájához ajánljuk, ahol nem kell a nedvességgel számolni.

Menetük szerint két típusban kapható, – durva és finom menet -, hogy megfeleljenek a különféle fafajok csavarozási képességének. Mindkét menettípus önmetsző, amely „fúrja” a saját furatát, így a csavar gyorsan és egyszerűen behatol, anélkül, hogy a fa felhasadna – és anélkül, hogy a párosító munkadarabot elő kellene fúrni.

  • A durva menetű  csavarokat puhafákhoz, például  fenyőhöz, valamint olyan lemeztermékekhez (pl. rétegelt lemez, bútorlap  és MDF) kell használni, amelyek puhák és nem túl sűrű szerkezetűek. A durva csavarok mély, agresszív menetekkel rendelkeznek, amelyek beleharapnak a puha szálakba, hogy biztosítsák a szilárd tartóerőt.
  • A finom menetű csavarok a kemény és sűrű fafajtákhoz ajánlott, pl.  cseresznye, juhar, tölgy stb.  A finom menetek kevésbé agresszívek, így hasítás nélkül hajthatók, de ezeknél a csavaroknál nagyobb számú menet van adott hosszban, hogy garantálják a nagy tartóerőt.

Fejformájában a KREG csavarok szintén eltérnek az általánostól. A famegmunkáló és gipszkarton csavarok fejének alsó oldala általában kúpos formájú. A Kreg csavar fejének alsó része egyenes, hogy tökéletesen illeszkedjen a lapos fenékhez a Kreg zsebfuratba. Amikor a Kreg csavart behúzzuk a zsebfuratba, ez a lapos forma egyenes erőt gyakorol a csavarhegy felé, tehát szorosan összetartja a kötést anélkül, hogy a zseb deformálódna, azaz a fa meghasadna.
A Kreg csavarok két fejformában kaphatók:

  • A Maxi-Loc csavar kiváló választás a legtöbb alkalmazáshoz. Ezeknek a Kreg csavaroknak nagy fejük van, amely maximális felületet biztosít a megfelelő szorítóerő kifejtéséhez. A csavarok átmérője egységesen 4 mm.
  • A Pan-fejű (lapos) csavarok ideálisak sűrű keményfa és 1/2 “vastag faanyagokhoz. Vékonyabb száruk csökkenti az elhasadás esélyét, a kisebb fej pedig lehetővé teszi, hogy szűk  helyekre is beilleszkedjenek. A csavarok átmérője egységesen 3,6 mm.

Ezen belül választható a csavar hossza, amit az alábbi táblázat szemléltet:

Kapható csavarhossz mm Maxi-Loc fej Pan-fej
durva menet finom menet durva menet finom menet
Cink bevonat 25, 32, 38, 51, 64 32, 38 25 19, 25, 32, 38
Blue-Kote bevonat 32, 38, 51, 64 x x x
Rozsdamentes acél 32, 38, 64 32 x x

A csavarok átlátszó, egymásra rakásolható műanyag dobozba vannak csomagolva, fedelükön átlátható jelöléssel a csavar típusára, s a mennyiségre.

A csavarok nagyobb kiszerelésben is kaphatók, ehhez kérje ajánlatunkat.

Használati módját bemutató videó itt

További információk

Fejtípus/Csavarhossz mm/Mennyiség

Pan fej/25mm/100db, Maxi-Loc/25mm/100db, Maxi-Loc/32mm/100db, Maxi-Loc/38mm/100db, Maxi-Loc/51mm/50db, Maxi-Loc/64mm/50db

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.