Faipari gépek a KENTECH KFT.-től
KREG Accu-Cut ™ vezetősín univerzális adapterrel – 1,34 m

47 270 Ft

KREG Accu-Cut ™ vezetősín univerzális adapterrel – 1,34 m

47 270 Ft

Sokoldalú Kreg vezetővonalzó

 

Kreg Accu-Cut ™ vezetősín vágáshoz

Az Accu-Cut vezetősínnel körfűrészét egy alumínium sín mentén vezeti, amely a fűrészt egyszerűen egyenes vonalban tartja. A kézi körfűrész gépeknek nincsenek hatékony vezetői, amelyek egyenesen, egy vágott vonal mentén mozgatják őket. Ráadásul nehéz lehet a fűrészlap vágási útjának észlelése is, valamint könnyen előfordulhat az élek letörése, szakadása.
Az Accu-Cut ™ megoldja ezeket a problémákat. Az univerzális adapterbe fogva a kézi fűrészgépet egyszerűen végigtoljuk azt az alumínium sínen a max 1270mm hosszvágást kivitelezve. A csúszásmentes talpbevonat biztosan tartja a munkadarabon a sínt, az ütköző beállításával pedig könnyedén ismételhető a művelet. Szükség esetén opcionálisan kapható hozzá szorítóelempár, melynek csavartalpát a sín nútjába tolva főként a sima fényes felületű (melamin ) táblák rögzítését erősíthetjük.
Az Accu-Cut ™ könnyű és intuitív a kezdő felhasználók számára, de elég erős a szakemberek igényeinek kielégítésére is, mivel kiküszöböli a fűrész egyenes tartásának és a fűrész kézi vezetésének a vágási vonal mentén történő nehézségét. Mobilitásának köszönhetően bárhol bevethető, a legtöbb bal, vagy jobboldalos vezetésű körfűrészgéphez használható. A Rip-Cut™vezetősínnel kombinálva párhuzamvágásokra is előnyösen használható.

Műszaki adatok
Alumínium sín, erős műanyag konstrukció
Bal- és jobbvezetésű kézi körfűrészgépekhez is használható
Vágáshossz max 1270 mm

A készlet tartalma:
2×670 mm alumínium vezetősín
1 univerzális adapter
1 munkadarab ütköző
2 vezetősín összekötő elem
1 használati utasítás

Opcionális kiegészítők
KMS7520 2 db-s leszorító
KMA2750 Accu-Cut kiegészítő készlet, segítségével a vágáshossz 2,54 méterre nő

Használati módját bemutató videó itt

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.