Faipari gépek a KENTECH KFT.-től
KREG® 310 fúrósablon zsebfurat (pocket-hole) kötéshez

12 411 Ft

KREG® 310 fúrósablon zsebfurat (pocket-hole) kötéshez

12 411 Ft

KREG® 310 fúrósablon zsebfurat (pocket-hole) kötéshez

 

KREG® 310  fúrósablon zsebfurat (pocket-hole) kötéshez

Sok idő eltelt azóta, mióta az amerikai Craig Sommerfeld  szerszámkészítő  1986-ban saját konyhaszekrényének építéséhez megtervezte és megalkotta a „Craig’s Jig” készüléket acélból és alumíniumból.  A bútor, illetve az összeállításához használt asztalosipari módszer  annyira sikeres lett, hogy a barátok és a munkatársak ösztönzésére  Craig elkezdte a sablon gyártását, megalapítva vállalkozását a Kreg Tool Company- t . Így született meg az un. „pocket-hole”, azaz zsebfurat kötésrendszer, ami ma már világszerte elterjedt , de a Kreg Joints ™ a mai napig vezető e téren. Az eredeti egy furatos jig ma már több verzióval bővült, az egyszerű sablontól a gépesített változatig, és kifejlődött a módszert kiszolgáló csavar- és szorító gyártás is. Ma már a Kreg Jigs® által fémjelzett fúrósablonokon kívül a Kreg más innovatív eszközöket is kínál a befogáshoz, csatlakozáshoz, vezetéshez, vágáshoz, maráshoz, méréshez és még sok egyéb faipari művelethez.

 

A 310 fúrósablon újdonság a Kreg jigek között. Ezzel a sablonnal minden eddiginél egyszerűbben, gyorsabban kivitelezhető a zsebfurat kötés. Tökéletes választás szakemberek és kezdő DIY  kedvelők számára is, akik újonnan ismerkednek  a zsebfuratos kötésmóddal. A Kreg kötésre jellemző hármas szlogen “Fúrás. Behajtás. Kész!” egyszerűen használható a műhelyben és a ház körüli munkáknál is.
A 310 készülék egy fúróvezetővel,  és praktikus anyagvastagság-ütközővel rendelkezik. A mellékelt anyagvastagság-mérő és a könnyen beállítható fúróelem egyszerűvé teszi a beállítást,  a csúszásgátló alap a biztosabb rögzítést segíti.SpecifikációkRugalmas kialakítás – A 310 fúrósablonok egymással egyszerűen összekapcsolhatók, bővítve ezzel a felhasználási területet.
Könnyen beállítható fúrófej- Gravírozott bitjelzések és a látóablakkal ellátott mélységütköző egyszerűsíti a beállítást
Anyag vastagságmérő / hatszögletű csavarkulcs – Segít a helyes fúrómélység beállításában, hatszögletű csavarkulcsként is használhatóMűszaki adatok:
 • Sablontest anyaga: üvegszálas műanyag
 • Fúróvezetők száma : 1 db 9 mm átmérőjű standard Kreg® zsebfurat
 • Munkadarab vastagság: 12-38 mm
 • Befogási módszer: Kreg, vagy egyéb gyorsszorítóval
 • Kompatibilis csavarméret: 12mm, 16mm, 19mm, 22mm, 25mm, 28mm, 31mm, 35mm, 38mm
 • Kompatibilis a KREG 300 széria elemeivel

 

A készlet tartalma:

 • 1 db fúróvezető anyagvastagság rögzítővel
 • 1 db fúró mélységütközővel
 • 1 db anyagvastagságmérő / hatszögletű csavarkulcs
 • 1 db 6″ négyzet alakú bit
 • Felhasználói kézikönyv

Használati módját bemutató videó itt

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.