Faipari gépek a KENTECH KFT.-től
DELPHI automata szabályzó faszárító kamrába

1 051 918 Ft

DELPHI automata szabályzó faszárító kamrába

1 051 918 Ft

A faszárítás teljes automatikus szabályzása

Szállítási idő: 1-3 hét

DELPHI automata szabályzó

A DELPHI szabályzó a legfejlettebb elektronikai újdonságokat felhasználva, az LCD grafikai megjelenítésen alapulva egyszerű kezelést biztosít még a gyakorlatlan felhasználónak is, mivel minden beállítás ön-magyarázó menü segítségével történik, és az egyszerűbb beállításból halad a bonyolultabb felé.
A DELPHI az iButton® rendszerre, az intelligens billentyűk rendszerére épül, amelynek segítségével a belső memórián túlmenően elmenthető és újrahívható a szárítási program, védve a beállított programot a külső beavatkozás ellen, és meggyorsítva a software frissítést. Egy iButton® mentésű szárítási programmal bárki elindíthatja a szárítási ciklust, a kulcsot az olvasóra helyezve. Ily módon egy használatra kész szárítási programot is könnyen átvihetünk anélkül, hogy kézzel táplálnánk be a szabályzóba, vagy egy szabályzóból egy másikba transzferálnánk. Természetese rengeteg standard program (több, mint 80) hívható le a menüből.
A DELPHI a legújabb fejlesztésű LG25 mérőegységet használja, amely a műszaki újdonságok sorát egyesíti magában. Így (VAV) rendszerű fanedvességmérés, digitális szűrő (MNR) a zaj kiszűrésére. A mérőegység (IP65) védelemmel ellátott szigetelt alumínium dobozban kerül szállításra kábelekkel kompletten a kamrán belül elhelyezett szondadobozokhoz. A szondadobozok polycarbonát burkolata megfelelő védelmet nyújt a por ellen.
A DELPHI a szárítási ciklus rugalmas vezérlését biztosítja, mivel a szárítás 8 lépésre bontható, a kamrahőmérséklet progresszív átmenetével az egyik lépésről a másikba. Minden fázis gradiensben, EMC értékben, vagy időtartamban meghatározható. Ez a magasfokú rugalmasság megfelelővé teszi a hőkezelési eljárásban (phytosanitary mérések ) való alkalmazásra is.

A DELPHI a KILN BUS rendszer használatára épült, így kompatibilis a szárítóknál ma használt és a jövőben kifejlesztett szenzorok/működtetők összességével. Ezen felül soros kapcsolása (dupla standard RS232+RS485) használható egy PC-re csatlakozásra, melyen a WoodWizard2 software program fut.
Panel verzióban („easy wiring”) a DELPHI két kis egységre van bontva : a megjelenítő és az energia egységre. E megoldásban a megjelenítő modul a kapcsolótábla frontpaneljére szerelhető, míg az energiaegység a belsejébe egyszerü kábelezéssel, a kapcsolat a két egység között nagyon egyszerűen megoldható az előszerelt kábelekkel. De kívánság szerint az energiaegység kerülhet a kapcsolótáblába, a megjelenítő modul pedig az irodába, egészen 1,2 km távolságra.
Egységei:
Megjelenítő modul ( LG28 )
·megjelenítés nagy felbontású LCD grafikus képernyőn
·menüre alapozott beállítás
·beállítás/blokkolás/software frissítés az iButton® rendszerrel
·soros port RS232/RS485
·modulok kapcsolása KILN BUS

Energiamodul ( LG29 )
·relé kimenetek párásítás, fűtés (nyitás + zárás), szellőztetés (nyitás + zárás), ventilátorok, riasztás ( 24V-max 4 A az összes kimenő áram)
·analóg kimenet a ventilátorok sebesség szabályozására (0-5 vagy 0-10V)
·energia ellátás: 24 Vac/dc – 1A
·modulok kapcsolása KILN BUS

Mérőmodul ( LG25 )
·6 db nedvességmérő szonda ( 6-90,0 % mérési tartomány, 0,1 % pontosság) ·2 db egyensúlyi fanedvesség EMC mérőszonda (4-30,0 % ( 0,1 % pontosság)
·2 db hőméröszonda (0-120 °C ( 0,1 °C pontosság)
·auto adaptív AC feszültségmérés /VAV/
·digitális filter zajszűrésre /MNR/
·digitális automatikus kalibrálás
·alumínium IP65 doboz
·modulok kapcsolása KILN BUS

Standard felszereltség
·DELPHI szabályzó ( asztali verziónál egy egységben az LG28 és LG29 modul, panel verziónál két különálló egység )
·külső mérőegység LG25
·3 × 14 = 42 db (L=15/20/25 mm) nedvességmérő beütőszonda
·6 db speciális fanedvességmérő szondakábel, melyek a beütőszondákhoz csatlakoztathatók
·100 db cellulózlapka
·2 db a kamra belső falára szerelendő panel tetővel, mely egyenként tartalmaz:
egy cellulózbefogó szorítópárt (EMC-mérő szonda)
egy hőmérőszondát és
egy 10 m hosszú speciális jelvivő vezetéket
3 csatlakozást fanedvesség mérésre
·3 program iButton + 2 billentyű blokkoló iButton
·gépkönyv
·szerelési anyagok

Opciók
·asztali, vagy panelverzió
·PC software távirányításhoz (WoodWizard2 )
– szondák számának növelése

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.