Faipari gépek a KENTECH KFT.-től
Arbortech Ball Gauge gömbmaró kés

48 726 Ft

Arbortech Ball Gauge gömbmaró kés

48 726 Ft

Arbortech Ball Gauge gömbmaró kés önélező HSS vágógyűrűvel

Cikkszám: MGSEI-ABG Kategória:

Arbortech Ball Gauge gömbmaró kés

Az ausztrál Arbortech márka világelsők közé tartozik a fafaragó-véső gépek, gépi szerszámok tekintetében. Rendkívül elterjedt használata a profi faszobrász, faragó mesterek körében, de egyszerű kezelése a barkácsolók számára is rendkívüli előnyöket biztosít . A bármely sarokköszörűre felfogható széles szerszámválaszték között minden faragó, véső, vágó munkálathoz megtalálható a speciális Arbortech szerszám.

A legújabb Arbortech szerszám a Ball Gouge egy egyedülálló eszköz faragáshoz, üregek szabadkézi alakításához. A 30 mm forgó gömbfej cserélhetö HSS vágógyűrűt tartalmaz, amely a 90 mm karral bármely 100/115 mm sarokcsiszolóra felszerelhető. A vágás során nem por, hanem finom forgács képződik.
Felhasználási területe rendkívül széles, alkalmas kanalak, kis tálak készítésére, szabadkézi konkáv formák, alakzatok faragására, belső üregek kimarására, stb. A tökéletes kiegyensúlyozás egyszerű, biztos szerszámkezeléssel párosul, bármely irányban vezethető. Használata közben a vágógyűrű önélező, amíg a gyűrű egyik oldala vág, a másik oldala polírozódik. A gyűrű egyszerű átforgatásával a frissen élezett oldal kerül használatba, a másik oldal polírozódik, így több, mint kétszeresére nő a szerszám életkora.
A készlet tartalmazza a beállító kulcsot
Max. ford.szám: 12000 RPM

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.