Faipari gépek a KENTECH KFT.-től

Teraszépítés egyszerűen a KREG® Deck fúrósablonnal

A rejtett rögzítőrendszerrel működő Kreg® Deck Jig ™ készülék segítségével villámgyorsan elkészített teraszburkolat nemcsak esztétikusabb, hanem tartósabb és kényelmesebb is a hagyományosan csavarozott burkolatoknál.

A három edzett acél fúróvezetővel három irányban – a két szél felé 45 fokban, és középre egyenesen – készíthető a burkolatot az alátétléccel  összekötő furat. A lépcsős fúró tökéletesen elhelyezett zsebfuratot és hézagot hoz létre a Kreg csavarok számára, míg a mélységütköző biztosítja a tökéletes fúrási mélységet. Az egyenletes távtartásról, a megfelelő vízelvezetésről a 6 mm műanyag távtartó ütközők gondoskodnak.

A rögzítőrendszer fontos eleme a speciális Kreg csavar, melynek minden eleme a funkciót szolgálja: a fej lapos alsórésze nem szakítja a munkadarabot, az edzett acél anyag nem hajlik, nem törik, a csavar menetes és sima része szintén a biztonságos, erős rögzítést szolgálja fölösleges menetek vágása nélkül.

Két kivitelben kapható, a szélsőséges körülményeknek is ellenálló rozsdamentes acél, valamint a háromszoros anti-korróziós bevonatú Protec-Kote típusban. Minden tömör fához, keményfához, felületkezelt fához és kompozit burkolathoz használható.

Szükséges csavarhossz:

19-27 mm burkolatvastagság – 51 mm csavarhossz
27-38 mm burkolatvastagság – 67 mm csavarhossz

A terasz egyéb részeihez, külső építmények rögzítéséhez is előnyösen használható a Kreg zebfuratos kötésrendszer, elsősorban az extraerős kötést biztosító Kreg HD fúrósablon és ennek nagyméretű csavarjai.

 

Bejegyzés megosztása
  , , , , , ,


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük