Faipari gépek a KENTECH KFT.-től

Új termékek és akciós árak a Lamello termékcsaládban

Az ősz most rendkívül kedvező lehetőségeket nyújt a Lamello hívek számára.
Mind a hagyományos Lamello kötéstechnika Classic X gépe, mind az újabb P kötésrendszer Zeta P2 gépe kedvezményesen kapható különböző kötőelem összeállítással a november 30-ig tartó akcióban. Erről részletesebben webáruházunkban tájékozódhat.

És ha már megvan az új gép és kötőelem hozzá, vegyen részt a Lamello által meghirdetett játékban ! Itt olvashat a verseny részvételi feltételeiről: Valósitsa meg álmait és inspiráljon vele másokat !

A Lamello cég ez évben is új termékekkel bővítette a P kötésrendszer kötőelemeit.
A CNC gépek pontos megmunkálásához igazodva lett a család új tagja a Clamex P-14 CNC típus. Ez a kötőelem a Clamex P-14 összes előnyét tartalmazza, azaz oldható, nagy teherbírású, minden kötésmódhoz használható, helyszínen gyorsan szerelhető , és rakásolva szállítható. A Clamex P-14 típushoz hasonlítva az eltérés abban áll, hogy a fém nyelvvel rendelkező elem tájoló csapjai precízen kapcsolódnak párjukhoz ( ami lehet a Clamex P-14, P-10, vagy P-Medius nyelv nélküli eleme), míg a Clamex P-14 kötőelem, mely a kézi Zeta géppel is szerelhető, nagyobb , max. +/-1,5mm illesztési toleranciával rendelkezik.


A Clamex P-14 CNC kötőelem a CNC gépesítésnek megfelelően nem párosan, és csak nagy kiszereléssel kapható , a nyelv nélküli párdarab a felhasználási célnak megfelelően tetszés szerint párosítható hozzá.
A CNC technológia terjedésével egyre többen használják ezt a technikát a különböző márkájú CNC gépeiken, hiszen szinte az összes neves CNC gépmárka ismeri, használja a P rendszer komponenseit. A Lamello cég weboldala részletes tájékoztatást nyújt az adott CNC gépmárka lehetőségeiről a P kötésrendszeren belül.
Természetesen ez igaz a Lamello Cabineo kötőelemre is.

A másik új kötőelem a Flexus P-14, melyet a Clamex P-14-től a rugalmas pozícionáló csapok különböztetnek meg, ennek köszönhetően a csatlakozó merev elemei nem állnak ki. A ferde és mozgatható pozícionáló csapok lehetővé teszik a munkadarab mindkét irányban történő billentését, azaz a szerelés rugalmas sorrendjét, a munkadarabok későbbi beépítését a meglévő elemekbe.

Az új kötőelemek természetesen kompatibilisek a család régebbi tagjaival , így a Lamello P kötésrendszerben már 12 mm vastagságtól bútorlap, vagy tömör fa kézi, vagy CNC megmunkálására bármilyen kötésmódban (sarok, gér, szög, vagy közbenső kötés). oldható, vagy fix illesztésre megtaláljuk a megfelelő kötőelemet.
Ehhez nagy segítséget nyújt a P konfigurátor, amely a kötésmód és lapvastagság beírt adatai alapján a pontos beállítási méreteket adja meg akár a kézi Zeta gép, vagy a CNC megmunkáló központ számára.

Bejegyzés megosztása
  , , , , , , , ,


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük