Faipari gépek a KENTECH KFT.-től

Lamello jubileumi akció

A Lamello cég idén ünnepli fennállásának 50. évfordulóját, bár a hagyományos Lamello kötésrendszer ettől 11 évvel korábban már megszületett. E nevezetes jubileum alkalmával az újabb keletű Lamello P-rendszer gépe, a Zeta P2 marógép rendkívüli 20%-os árengedménnyel beszerezhető.

Ez a korábban Clamex P rendszernek nevezett kötés már 10 éve kapható nálunk is, de fejlesztése azóta is tart. Egyre újabb kötőelemek  teszik felhasználását széleskörűvé, ma már a 12 mm lapoktól kezdve a piacon kapható összes bútorlaphoz, MDF-hez és tömör fához használható bármely kötésmódban. A hagyományos Lamello kötéssel szemben legfontosabb előnye a ragasztás, szorítás műveletének elhagyása, ezzel jelentős időmegtakarítás érhető el, a kötőelemmel felszerelt bútorelemek lapban tárolhatók, és szállíthatók, a szerelés helyszínen is villámgyorsan megoldható.

Az eredeti Clamex P oldható kötőelem mellett ma már kapható a fix , ragasztott kötésekhez alkalmas Tenso P,  a kész polcelemek közé becsúsztatható Divario P elem is, valamint az előzőeket helyettesítő, illetve kiegészítő Bisco P elem is.  A kötésrendszerre egységesen jellemző a széleskörű felhasználás, az egyszerű, gyors szerelés, mely bizonyos illesztési toleranciát is megenged, a kötőelemek (Clamex, Tenso)  egyszerű kiszerelése felületkezelés esetén, a helytakarékos tárolás, és szállítás, a helyszínen történő gyors összeszerelés, valamint az esztétikus kivitel.

A P-rendszer nemcsak kézi géppel használható, hanem CNC gépeken is, a Lamello CNC partnerhálózata lefedi az összes jelentős CNC gépgyártó, software, illetve szerszámgyártó alkalmazást.

A Lamello P-kötésrendszer elemeit, előnyeit, felhasználási területét jól összefoglalja a Lamello jubileumi brosúra

A rendszer összes eleme webáruházunkban megtekinthető,  készletről kapható.

 

Bejegyzés megosztása
  , , , , , , , , ,


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük