Cégünkről
 
   Rövid cégismertető

Társaságunk 100% magyar tulajdonú vállalkozás, az asztalos és faiparban 1990-től van jelen. Kezdettől képviseli a svájci LAMELLO céget Magyarországon, a külföldi faipari gép, szerszámgyártók magyarországi kizárólagos képviselete azóta már több, mint 17-re bővült.

Budapesten van kereskedelmi üzletünk, és a képviseleti cégek bemutatóterme. Nagykereskedelmi tevékenységünk révén viszonteladói hálózatunkon keresztül termékeink az egész ország területére eljutnak, de saját üzleteinkből is jelentős forgalmat bonyolítunk le postai, illetve háztól házig történő szállítás bekapcsolásával.
Tekintettel arra, hogy cégünk alapítói már 1981 óta foglalkoznak ipari berendezések és termékek fejlesztésével, gyártásával és piaci bevezetésével, a képviseleti, kereskedői munkát kiegészítve már 1995-től végeznek szakembereink kutatás-fejlesztési tevékenységet, mely elsősorban a faszárítás területére, energiatakarékos szárítástechnológiára, és annak szabályozására koncentrálódik. Sikeres eredményeket értünk el a felhasználásra kerülő fa minőségi javításában a gőzölő és nemesítő berendezések fejlesztésével. Ennek eredményeként ma már az ország egész területén található saját fejlesztésű termékünk, ezenkívül több ipari mintaoltalom, szabadalom és ipari formatervezői nívódíj is fűződik munkásságunkhoz.
Az innovációs fejlesztőmunkánk mára teljessé vált, amiben élvezzük a Nyugat-magyarországi Egyetem tudományos munkatársainak sokirányú támogatását is.
Cégünk kezdetektől fogva a minőségi termékek forgalmazására koncentrált, képviseleti cégeink kiválasztásában is ez volt az elsőrendű szempont a megbízható szállítás és korrekt ár mellett. Ez az ideológia jellemzi természetesen saját fejlesztési munkánkat is, kiegészítve az újra, egyedire való törekvéssel, a magyar faipari feldolgozásban található fehér foltok lefedésével.

 

   Telephelyünk:

1163. Budapest, Sárgarózsa utca 22.
Tel: +36-1-402-0210; Tel/fax: +36-1-403-0940
e-mail: info@kentech.hu

www.kentech.hu  -  www.maroszerszam.hu

Vissza az előző oldalhoz
Vissza a kezdőlapra
Fel az oldal tetejére