Faipari gépek a KENTECH KFT.-től

A Lamello P kötésrendszer újabb elemei még kedvezőbb áron

A Tenso P14 kötőelem tavalyi  „Best of the best” kitűntetése, az oldható Clamex P elemek választékbővülése után itt a legújabb elem, a Clamex P-14.

A Clamex P-14 új elemei

A Lamello cég fejlesztési célja ezen új elemmel egyrészt a standardizálás volt, a Tenso P-14 méretével megegyező új elem nem igényli a mélységbeállítás módosítását, ezzel ismét a technológiai menet egyszerűsítése, időmegtakarítás érhető el.

Másrészt a nagyobb stabilitás érdekében   újabb tüskékkel látták el, egyúttal tovább szélesedett a használható szögtartomány is (22,5-108°). A kötőelem optimálisan alkalmazható a 16 mm, valamint a 18/19 mm bútorlapokhoz,  de tömör fához is 16-80 mm anyagvastagságban.

A csavar és ragasztás nélküli kötés egyszerűen, gyorsan elvégezhető a helyszínen is minden egyéb rögzítő, feszítőelem alkalmazása nélkül.  Ez óriási előnyt jelent a logisztikában, raktározásban, szállításban, szerelésben stb.

Az esztétikus  oldható Clamex , illetve a ragasztott Tenso elemek természetesen továbbra is szerelhetők a Zeta P2 kézi nútmarógéppel, de egyre elterjedtebb a CNC technológiai alkalmazási körük. Az eddig használatos P-15, P-10 kötőelemek továbbra is kaphatók, de a távlati cél a 14 mm marásmélység standardizálása

Az egyre szélesebb körű felhasználás, a standardizálás következményeként nem elhanyagolható szempont a Clamex P-14 kötőelem több, mint 20 %-kal kedvezőbb ára !!

Bejegyzés megosztása
  , , , ,


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.